Skoler

Skoler
Kvarterløftet i Tøjhushavekvarteret
Som en del af Kvarterløftet i Tøjhushavekvarteret i Randers ombygges en ældre industriejendom til atelier for Randers Kunstskole under FOF. Se siden Institutioner
Kvarterløftet i Tøjhushavekvarteret
Huset er bygget til en snedkervirksomhed, så lokalerne har allerede et præg, der skal bevares. De store og opdelte vinduer, de rå overflader og konstruktioner.
Afspændingspædagogisk Seminarium i Randers
Siden er under forberedelse.Der vil blive udvalgt materiale fra projekter som: Vester Hassing Skole, ny 3-sporet skole opført i 1977Afspændingspædagogisk Seminarium i RandersUdvidelse og ombygning af skoler i Asferg, Bjerregrav, FårupNybygninger for SFO ved Rismølleskolen og Hobrovejens Skole i Randers.
Randers Realskole
Randers Realskole manglede plads til de mindste. Et byggeri indeholdende en kirkesal blev til salg og der er indrettet skolefritidsordning med et fællesrum i kirkesalen. En "kasse" blev bygget op over nogle grupperum og står som en stor skulptur i rummet.
Randers Realskole
På toppen af de indbyggede grupperum opstår et opholds- og legerum - den mere rolige aktivitet har en fin placering her.Der er overblik.Der er også mulighed for at fantasien kan gøre stedet til en kommandobro på et skib eller en forhindring i landskabet.
« 1 af 2 »

back-icon

Rul til toppen