Kontor-Butik

Kontor-Butik
Kontorbyggeri for Svend Høyer A/S, Hadsten
Kontorarealet med et trægulv, lagt med husets krumning, ligger bag søjlerækken. Kun enkelte steder er der delvist lukket med en let skærm, ophængt mellem søjlerne.Inventar er udviklet i samarbejde med Jens Bjerre Interior A/S, Randers.
Kontorbyggeri for Svend Høyer A/S, Hadsten
Skillevægge mellem kontorafsnit er afsluttet ved den krumme glasfacade med et vinduesparti, der sikrer lethed og overskuelighed.
Nyt indgangsparti til XL BYG Vorup
Den markante glaskube fungerer som udstillingsrum og mødested for gør-det-selv folket
Nyt indgangsparti til XL BYG Vorup
Bygningens tag bæres af 4 runde træsøjler, der står på et elegant beslag og belyses nedefra.Bygningens stabilitet opnås med trækbåndskonstruktioner.
Nyt indgangsparti til XL BYG Vorup
Bygningens facade står frit mellem gulv og tag. Slanke søjleprofiler afstiver facaden mod vindpåvirkning.
« 2 af 7 »

back-icon

Rul til toppen