Kontor-Butik

Kontor-Butik
Kontorbyggeri for Svend Høyer A/S, Hadsten
Opført i 1999Ombygget og udvidet til Arbejdstilsynet TC 4. i 2006Etageareal ca. 3000 kvm.Et krumt søjleforløb byder gæsterne velkommen, deler husets funktioner på langs, anviser fremtidig udvidelsesmulighed
Kontorbyggeri for Svend Høyer A/S, Hadsten
Indgangspartiet har en markant skulpturel udformning
Kontorbyggeri for Svend Høyer A/S, Hadsten
Indfarvede betonelementer, tuja-beklædninger, glas
Kontorbyggeri for Svend Høyer A/S, Hadsten
Dekorative betonelementer samler virksomhedens nye og gamle bygningsenheder.
Kontorbyggeri for Svend Høyer A/S, Hadsten
Gangen langs søjlerækken adskiller kontorarealet og servicerum. Hovedindgangen er i gangens ene ende og gangen slutter i det store møderum bag glasvæggen, der ses på billedet.
« 1 af 7 »

back-icon

Rul til toppen