Industri

Industri
Virksomheden Høyer A/S i Hadsten.
I forbindelse med eksisterende kontor- og lagerbygninger er opført en ny administrationsbygning.Dekorative betonelementer samler virksomhedens ældre og nye bygninger.Se mere om dette byggeri på siden om kontorbyggeri
Stelectric
Stelectric er en moderne elektronikvirksomhed i hyggelige lokaler. Bygningerne er opført over tre etaper, den første opført i 1985. Konstruktionen er baseret på stålrammer, facader er røde mursten. Det store volumen giver luft og desuden plads til installationerne, som hele tiden udvikler sig.Halvdelen af dette volumen udnyttes som en "hems" til oplag af materialer, modeller og lignende. Kontor og produktion er adskilt med glasvægge. Bygningen anvendes i dag af en større elinstallatør.
Kurt Sørensen Maskinfabrik
Kurt Sørensen Maskinfabrik producerer og bearbejder store jern- og ståldele til bl.a. vindmølleindustrien.En 6 meter høj maskinhal er et langt kranspor.
Kurt Sørensen Maskinfabrik
Lysforhold er optimerede ved højt beskyttet sidelys og et rytterlys over trafikzonen i maskinhallen.Nordvendte kontorer sikrer godt arbejdsklima her.
Buchs Grafiske
Buchs Grafiske er en virksomhed, der anvender moderne teknologi til udformning, planlægning og produktion af kommunikationsmidler.
« 1 af 2 »

back-icon

Rul til toppen